DE VERTROUWENSPLEK BIJ MISSTANDEN BINNEN GESLOTEN GROEPEN

Mensen gezocht: Onderzoek naar ‘Gelukscursussen’

dinsdag 29 oktober 2019

Beste lezer,

Op dit moment doe ik onderzoek naar cursussen of seminars die zich in de markt zetten als een zelfontwikkelingsprogramma of gelukscursus maar die sektarische eigenschappen vertonen. Ik probeer erachter te komen welke organisaties dit doen, wat er precies kwalijk aan is en hoe zij te werk gaan.

Ik zou heel graag met mensen in contact komen die mij hierover meer kunnen vertellen. Mensen die deze cursussen hebben bezocht of die familie/vrienden hebben die dit hebben gedaan of wellicht nog doen. Middels deze verhalen kan ik verder onderzoek verrichten.

Ik hoop van harte dat jullie contact met mij willen opnemen via tamara.markus@nopicturesplease.nl of via Sektesignaal. Zij zullen mijn telefoonnummer met je delen. Het vertellen van jouw verhaal hoeft overigens niet onder je eigen naam. Dit kan ook anoniem. Er wordt zeer vertrouwelijk omgegaan met de gegevens.

Ik hoop van harte dat jullie contact met me op willen nemen. Bij voorbaat dank,

Tamara Markus.

Lees minder...